Project plan

Van industrieel gebied naar woningbouw. Het oude pand van Keizers is inmiddels verdwenen en wordt vervangen voor ‘Het Keizershofje’. De woningen worden zodanig gesitueerd dat er een afgesloten binnenhof ontstaat, welke door alle bewoners gebruikt kan worden.

Tekening project plan

Toekomstige bewoners

We zoeken gelijkgestemden, met voorkeursbehandeling voor bewoners uit de gemeente Losser, die hetzelfde idee hebben van noaberschap. En dat houdt simpel gezegd in dat ze nu, en ook op latere leeftijd naar elkaar omkijken. Zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Om er zeker van te zijn dat de bewoners in het plaatje passen, vindt er dus ook een selectieprocedure plaats, net zoals bij de landelijke stichting het geval is. Dit is een erg lastig gegeven. We zijn aan het informeren over hoe dat bij andere initiatieven gebeurt. We hebben de eisen nog niet vastgesteld.

Luxe woningen
Alle woningen worden voorzien van een personenlift, hebben grote slaapkamers, grote badkamers met douche wc’s, grote inloopkasten. En zijn bovendien ook gasvrij. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Dus dat zal ook in de huurprijs terug te zien zijn